Workshops en trainingen

Kristallen kern

Een bijzondere ronde door het jaar heen. Een reis van negen prachtige dagen waarin steeds een andere steen aan bod komt. Bijzondere stenen, met bijzondere werking en mooie historie. Gedurende deze negen daagse reis door het mineralenrijk verzamel je je eigen stenenset. Deze set is bedoeld voor jou, om jou te begeleiden op jouw pad en bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

LEES MEER

Kristallen Basis

Deze zesdaagse halfjaarlijkse reis neemt je mee de diepte in. Laat je niet misleiden door het woord Basis, dit is geen basiscursus. Deze route brengt je in verbinding met jouw stevige fundament. Het Stenen Volk, de edelstenen, nemen je mee op een reis naar nieuwe dimensies en oude lagen. Tijd om open te breken en je ware zelf te leven. De stenen laten hun licht graag door jou heen schijnen. Durf je je daarvoor open te stellen?

LEES MEER

Workshop Magie van Edelstenen

Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en de wijsheid van de stenen te ontvangen. De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal en nemen je mee naar de diepe wijsheden in jezelf.

LEES MEER

De Magie van Edelstenen 2

De cursus

Het vervolg op de basisworkshop is een reeks van 10 avonden waarin iedere avond een andere steen in het licht staat. We onderzoeken de stenen op een diep niveau van verbinding. Een sjamanistische reis door het mineralenrijk in jezelf. Helend, verhelderend en verdiepend.

LEES MEER

Mama kom je spelen?

Een dag voor jezelf, om te ontdekken wat jou drijft.

Speels, met een knipoog naar het moederschap, en toch in de diepte. Met koffie, thee, koekjes en een fijne verwen lunch. In de ochtend ontspannen we met edelsteenmeditatie en in de middag spelen we het krachtstenenspel. We ronden de dag af met het samenstellen van je eigen krachtzakje. By the way… ook heel geschikt voor papa’s 🙂

LEES MEER