Spirit Travelers

Voorbij de bullshit

Het is tijd. Tijd voor jou! Tijd om voorbij je bullshit te stappen in wie je werkelijk bent, in essentie.

Wat dient je niet meer, wat houd je tegen, welke overtuigingen blijven zich maar herhalen, wat houd je klein? Wat zou er gebeuren als je daar voorbij stapt, gewoon in je volle potentie gaat staan?

Als je hier nieuwsgierig van wordt, als het begint te kriebelen, als je een Ja voelt, dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te reizen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Voorbij de bullshit creëren we samen, Rianne Hertsenberg van Samenop en ik, Saskia de Ruiter van de Krachtsteen. In deze reis combineren we onze diepgaande ervaringen met vuur en aarde, met sjamanisme en spiritual healing. Alles wat wij leuk vinden komt hierin samen.
We zijn allebei levenslustig en reizen graag voorbij de gebaande paden, voorbij het direct zichtbare. Vandaar dat we ook over de grenzen gaan en onze reis voortzetten in Brocéliande in Frankrijk.
Voorbij de bullshit is een unieke reis langs rijken als het mineralenrijk, het plantenrijk, dierenrijk, mensenrijk en het spiritrijk.
We starten op 3 woensdagen van oktober t/m december in Soest, luiden het nieuwe jaar in met een een tweedaagse (inclusief overnachting) in februari met Imbolc en vuur in Raalte, en vervolgen onze reis in maart t/m mei weer in Soest.
In juni reizen we af naar de oerbossen in Bretagne, Frankrijk. Daar betreden we een magische wereld die op het eerste oog ‘gewoon’ lijkt, maar nu je weet af te stemmen op de verschillende rijken is hier een wonderlijk landschap wat maakt dat jouw verhalen een heel nieuwe richting krijgen, die in jou precies dat raken wat gezien en gehoord mag worden.

De data zijn:
2 oktober 20i24
6 november
4 december
31 januari – 1 februari 2025
5 maart
2 april
14 mei
juni naar Bretagne, Frankrijk

De bijdrage is € 2000,00 inclusief btw (mu.v. Bretagne).
Wat er aan bod komt tijdens ‘Voorbij je bullshit’ zijn levensbomen, verschillende staten/invalshoeken om naar iets te kijken, edelstenen, vuurloop, Imbolc, muziek/klank, stilte, reizen door de werelden, out of the box. Kortom een stap voorwaarts in de wereld vol wonderen waar jij onderdeel van bent.
Reis je mee, of wil je meer weten schroom niet, we horen je graag.

Rianne (Samenop) & Saskia (De Krachtsteen)

Spirit Travelers

Golden healers

Voorbij de bullshit ruimt zoveel op dat er daarna veel meer ruimte is om beter af te stemmen op het energetische veld. De verwondering blijkt in dit jaar altijd aanwezig te zijn en je ervaart hoe je ermee kunt samenwerken. Heel natuurlijk, dichtbij jezelf blijk je tot veel meer in staat dan je misschien ooit wel dacht.

16 oktober
13 november
18 december
31 januari – 1 februari 2025
12 maart
9 april
21 mei
juni naar Bretagne, Frankrijk

Bijdrage is € 2000,00 m.u.v. Bretagne

Meer inhoudelijke info volgt nog, we zijn nog even aan het nagenieten van onze recente reis naar Frankrijk.

Spirit Travelers

Vuurloop

Innerlijk vuur, een bijzondere vuurloop voor jou! In Raalte op 31 januari onder begeleiding van Rianne en Saskia.
Wat laat je achter je en wat nodig je uit? Hoe zou het zijn als je daarbij volledig vertrouwt op je eigen innerlijke kracht, het vuur dat altijd aan blijft. Soms op een waakvlam, maar na vanavond niet meer…
We starten om 18.30 en het duurt tot ca. 22.30 uur. Let op, de eindtijd laat zich nooit raden maar dan heb je een beetje een richttijd.
De investering is € 125,00 en daarvoor kun jij je wentelen in een avond vol magie waarin er veel meer mogelijk blijkt dan je aanvankelijk dacht. Open inschrijving voor hen die voelen dat het past.

Je hoofd vertelt je het verhaal van je overtuigingen, je hart weet en vertrouwt jou als geen ander en je lichaam laat je als vanzelf zien dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is het leven vieren, jouw leven!

“Every particular in nature, a leaf, a drop, a crystal, a moment of time is related to the whole, and partakes of the perfection of the whole.”
~ Ralph Waldo Emerson ~