Coaching & Healing

Coachen met edelstenen vraagt je te vertragen en een rustpunt te creëren voor jezelf om thuis te komen. Hiermee ontstaat er ruimte om te ademen en te ontspannen. In die ontspanning ontmoeten we de stenen.

De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal, verrassend en puur. De werking van de stenen gaat direct naar de kern van dat wat is. Op dit niveau van verbinding raakt het de oerwijsheid die in jou besloten ligt. Misschien mag er iets geheeld worden, of mag er iets verduidelijkt worden. Misschien is alles wat je nu nodig hebt een diepe ontspanning. Misschien wil er iets in beweging komen vanuit jouw diepste zijn. We kijken en volgen dat wat zich aandient. Wat dat in de toekomst brengen mag, volgt als vanzelf.

Is dat coachen, therapie of healing? Ik hoef het niet te weten. Mooi is het wel.

Eén sessie kan al voldoende zijn. Soms is het fijn om meer sessies te volgen. Dat bekijken we samen.

Diepgaande healingsessies en levensveranderende coachingsessies. Het is aan jou! Ben je klaar voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Durf je je over te geven aan de zachte transformatieve helende energie? Alles is mogelijk. Jij bepaalt.

Voor persoonlijke ontwikkeling, transformatie en diepgaande begeleiding bij bewustwordingsprocessen. Een op een en met direct effect. Met of zonder edelstenen, voor de nuchtere onder ons.

Sessies op afspraak tussen 10.00 en 17.00 uur. Gemiddelde duur van een sessie is 1,5 uur. Of per dagdeel te boeken.
Trajecten voor bedrijven zoals leiderschapstrajecten op maat zijn in bundel te boeken.

Dagdeel: 150,00 ex btw
Uurtarief: 75,00 ex btw

“The present moment is the only moment available to us, and it is the door to all moments.”
– Thich Nhat Hanh –