Intuïtief coachen met het Krachtstenenspel©

Een inspirerende tweedaagse training voor wie graag de verdieping in gaat.

Om de vele lagen en mogelijkheden die deze werkvorm in zich draagt optimaal en verantwoord in te kunnen zetten, volg je een intensieve training van twee dagen. Zo weet je zeker dat je alle spelelementen direct kunt inzetten in jouw werkveld. Door het spel te ervaren en de thema’s te doorleven, ontstaan nieuwe inzichten en verbindingen. Zo komen theorie, spel en de werking van de edelstenen bij elkaar. Na de eerste trainingsdag kun jij al gaan oefenen met de basis van het krachtstenenspel. Je krijgt tijdens en tussen de trainingsdagen ruim de tijd om vertrouwd te raken met het spel en de edelstenen. Na afronding van de tweedaagse training én de thuisopdrachten, ontvang je jouw spellicentie. Je kunt dan alle verschillende spelvormen inzetten op de manier die het beste bij jou past. Je spreekt de taal van de edelstenen en weet dit te vertalen in de praktijk.
Voor deze training heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring op het gebied van coaching is gewenst.

Investering voor twee dagen inclusief lunch, koffie en thee: 260,00 ex btw
Aanschaf Krachtstenenspel: 95,00 ex btw
Tijden: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: De Krachtsteen, Soest

ERVARINGEN

“Wat een mooie workshop met een bijzonder spel. In een ontspannen sfeer, met ruimte voor processen, kennismaken met de mogelijkheden van het Krachtstenenspel. Een spel waarin de elementen en stenen hun eigen verhaal hebben voor degene die het spel speelt. Saskia is op een prettige manier aanwezig. Ze laat de deelnemers ruimte om de diverse spelelementen te ervaren en deelt de achtergronden van het spel op enthousiaste wijze.”

Agnes Goudsmits, Senga Coachinginfo@sengacoaching.nl

“Het is leuk om ook zelf het spel te spelen en dan die kriebel in je buik te voelen als je een vraag beantwoordt en dan als cadeautje een steen ontvangt. Juist de 4 elementen aanspreken door iets met water, vuur, lucht en aarde te doen, maakt het spel levend. Verrassend om te zien hoe dicht je bij jezelf komt en dat de vragen en antwoorden daarop, gewoon kloppen. En dan uiteindelijk met een krachtzakje, gevuld met je eigen krachtstenen naar huis gaan, maakt elk kind vrolijk!”

Manouch Cornelissen, Macs Kindercoachingmacskindercoaching@gmail.com

“Het krachtstenenspel is een erg mooi spel. Tijdens de workshop heeft Saskia eerst wat achtergrond informatie over het spel gegeven. Daarna zijn we met elkaar het spel gaan spelen en gaan ervaren. En tijdens het spelen kwamen er veel verschillende mogelijkheden waarop je het spel kan gebruiken, erg mooi! Ik kijk terug op een heel prettige dag!”

Anoniem