Magie van Edelstenen

Basisworkshop edelsteenkunde en meditatie

Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en je open te stellen voor de wijsheid van de stenen. De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal en nemen je mee naar de diepe wijsheden in jezelf. Je ontmoet tien prachtige steensoorten op een intuïtieve en sjamanistische wijze. Deze workshop is een ware ontdekkingsreis, geschikt voor iedereen. Een magische workshop van een dagdeel, een magisch cadeau voor jezelf.

Investering p.p. : 75,00 ex btw (90,75 incl. btw)
Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Sinds 2013 geef ik deze workshop met heel veel liefde en aandacht voor de stenen. Het is de favoriet van velen. Deelnemers volgen deze workshop graag meerdere malen en honderden mensen zijn je met veel enthousiasme en verwondering voorgegaan in deze reis door de wereld van de mineralen en edelstenen.

Deze workshop is ook heel fijn om met het gezin te doen, met je intervisiegroep, collega’s, ouder en kind of kom met je opa en oma. Alles is goed. Na afloop is er ruimte om te snuffelen tussen de voorraad stenen en stenen aan te schaffen.

Op aanvraag verzorg ik deze workshop tevens op locatie.
Als gastdocent geef ik deze workshop door heel Nederland binnen diverse opleidingen.