Kristallen Kern

Een bijzondere ronde door het jaar heen. Een reis van negen prachtige dagen waarin steeds een andere steen aan bod komt. Bijzondere stenen, met bijzondere werking en mooie historie. Gedurende deze negen daagse reis door het mineralenrijk verzamel je je eigen stenenset. Deze set is bedoeld voor jou, om jou te begeleiden op jouw pad en bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Met iedere nieuwe steen ontvang je een initiatie om de verbinding tussen jou en de steen te leggen. Een basis van waaruit prachtige ervaringen ontstaan. Geen steen en geen mens is hetzelfde, ook de combinatie is uniek. In deze combinatie ligt de oerwijsheid besloten die de steen voor jou in bewaring heeft. Jouw wijsheid in connectie met de wijsheid van de steen. Daar liggen de inzichten op je te wachten.

Deze wondervolle dagen vullen zich onder meer met diepe meditaties, crystal healings, sjamanistische reizen, integere deelmomenten en fijne luches.

Na deze reis besluiten veel deelnemers om als vervolg deel te nemen aan de Kristallen Basis of de Spirit Travelers.

Investering

Voor deze reis is jouw investering 100,00 euro ex btw per dag. Je stapt in voor 9 dagen en betaalt per dag, per drie dagen of alle negen dagen ineens. Deze reis loopt jaarlijks van oktober tot juli. Inschrijven doe je gewoon door mij een mailtje te sturen. Weet je welkom.