Workshop Magie van Edelstenen

Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en de wijsheid van de stenen te ontvangen. De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal en nemen je mee naar de diepe wijsheden in jezelf. Je maakt kennis met 10 verschillende steensoorten die een prachtige basis leggen voor het coachen met edelstenen. Je hoeft geen professional te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Ook voor de particulier is deze workshop een ware ontdekkingsreis. Een magische workshop van een dagdeel, een magisch cadeau voor jezelf.

Investering p.p.: 75,00 euro ex btw
Tijden: 10.00 tot 13.00 uur

 

Mijn meest gegeven en bekendste workshop. Al honderden mensen gingen mee in de verbinding met de edelstenen om uit te komen bij hun eigen diepe wijsheid. Een onvergetelijke ervaring…

De diepe aarding is wat vaak als eerste genoemd wordt. De verbinding met de steen, zo moeiteloos en treffend. Het verhaal van de oorsprong, het Stenen Volk. Met andere ogen kijken naar onszelf, vanuit aardsperspectief. Een verbinding maken op oerniveau. Deze workshop is een belevenis, dit te ervaren is een groots cadeau!

 

“To see a world in a grain of sand and heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.”
~ William Blake ~