Edelstenen

Steentjes van Sas

Er zijn duizenden verschillende steensoorten op aarde. Met ieder unieke eigenschappen en vormen. Er is geen steen hetzelfde, in iedere kiezel schuilt een wonder van unieke eigenschappen. Edelsteen, half-edelsteen, kiezel of diamant, ze dragen de geologische ontwikkelingen van de aarde in zich mee. Het kind in mij noemt ze krachtstenen.

Het wonder van de stenen ligt besloten in het onderzoeken van het verhaal van de steen. Waar komt hij vandaan? Hoe ziet de steen eruit? Hoe voelt de steen? En vooral, wat komt de steen vertellen? Het ontstaansproces van de stenen staat voor mij symbool voor de groeiprocessen in onszelf. Kristalliserend in de diepte, transformerend in de bovenlagen.

Vanuit dit onderzoek is een selectie van stenen ontstaan die ik graag met aandacht doorgeef. Het Krachtstenenspel is er daar een van. Dat is echter niet de enige manier waarop ik de wijsheid van de stenen doorgeef. Het uitgebreide en inspirerende aanbod vind je grotendeels op deze site. Het zit in mijn aard om te creëren en inspireren, wat heeft geleid tot een heel breed aanbod. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met mij op.

 

Edelsteensessie

Loop je ergens tegenaan en wil je graag een specifieke steen die hierop aansluit? Boek dan een 1 op 1 edelsteensessie op maat. We gaan dan samen onderzoeken welke steen op dit moment het beste bij jou past.

LEES MEER

Transformatiesessie

Ben je er klaar mee? Mooi! Tijd voor een transformatiesessie. De stenen helpen je op weg en zijn een mooie spiegel voor dat wat nu toch eens écht in het licht mag komen.

LEES MEER

Workshop Magie van Edelstenen

Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en de wijsheid van de stenen te ontvangen. De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal en nemen je mee naar de diepe wijsheden in jezelf.

LEES MEER

Energetische reiniging met kristallen

Heb je net een verbouwing achter de rug? Ga je verhuizen? Slapen jullie slecht? Is er veel onrust in huis? In samenwerking met onder andere de edelstenen en mineralen breng ik het huis weer in balans.

LEES MEER

Soulmatching

Een van mijn favorieten… soulmatching.

In diepe afstemming ga ik voor jou op zoek naar de perfect match. Soms roept de steen me al op afstand of zie ik degene voor wie de steen bedoeld is in de steen. Soms wordt ik naar een plek getrokken wanneer ik op iemand afgestemd ben.

LEES MEER