ERVARINGEN

 

Deze site is in ontwikkeling. Ik heb ervoor gekozen om de invulling online te laten ontstaan en groeien. Zo kun je meekijken en meelezen bij het steeds meer vorm krijgen van de site. De reis is het doel, zeggen ze weleens. Zo zie ik dit ook. Geen deadli​​nes, maar een flexibel meebewegen in het digitale kristallisatieproces. In alle openheid.
Dat vind ik mooi. – Saskia

“Te midden van de moeilijkheid
ligt de mogelijkheid.”

~ Albert Einstein ~

“Ik heb mijn ‘weten’ totaal moeten bijstellen.
Ik dacht dat ik al wat wist van edelstenen, kleur, naam en werking maar de intensiteit ervan heb ik nog nooit zo ervaren als tijdens de meditatie! Ik wist niet dat de werking zo diep gaat. Een liefdesband op oer niveau, mijn oerkracht met de oerkracht van de steen.”
Eliza

“Met behulp van het krachtstenenspel wordt er dieper ingegaan op het eigen gevoel, weg van de ratio. Zonder gebruik te maken van aangeleerde technieken & trucs, maar oprecht vanuit een breed perspectief. Vanuit de vier elementen in het spel ontstaat een compleet beeld. Centraal staan verder uitbouwen van al aanwezige sterke punten als ook het blootleggen en aanpakken van minder ontwikkelde delen. De aldus gewonnen inzichten helpen met het aanpakken van concrete situaties maar geven ook handvatten voor eigen ontwikkeling op de lange termijn.” – Arjan

“De juiste stenen vinden jouw pad. Op het juiste moment vallen de krachtige stenen op hun plek. Voel hoe alles kristalliseert.”

– Een fragment uit de bijzondere ervaring van Wendy na een trainingsdag

“In alle rust, afstemmen op jezelf! In verbinding met jezelf en de stenen. Loslaten en laten ontstaan. Vertrouwen in dat wat er is. Vertrouwen in jezelf.
Vertrouwen in wat er ontstaat of er eigenlijk al was.”

– Een fragment uit de prachtige ervaring van Anke na een trainingsdag

“Zacht, liefdevol, geduldig en respectvol zijn de eerste woorden die opkomen als ik aan Saskia denk. Met haar ervaring en wijsheid staat ze naast je om je op je eigen pad te zetten en te begeleiden. In combinatie met de klankschalen en stenen word je in een bal vol liefde meegenomen. Ik heb genoten en ik ben haar zeer dankbaar.”

– Recensie na een serie klankmassages

tekst

tekst

Tekst